Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

woensdag 8 september 2010

Zomaar een paar leuke plaatjes
Een paar leuke plaatjes.
Het Maria beeld heb ik van mijn vriendinnetje Karin gehad.Daar ben ik super blij mee.
Voor de rest allemaal leuke kringloop en rommelmarkt spulletjes.

Nieuwe kijk op mijn keukentje
Een blik in mijn keukentje.
Ik heb natuurlijk niet stil gezeten deze zomer en een kleine verandering in mijn keuken aan gebracht.
Zo heb ik voor mijn gevoel iets meer ruimte in mijn kleine keuken.Ik had in mijn keukentje een boekenkast staan maar die nam een beetje veel ruimte in dus ik zocht voor een andere oplossing en vond op de rommelmarkt een kastje wat je op moet hangen voor 8 euro helemaal goed. Even wit verven en ik wilde er ook nog een plankje onder die moet ik nog wit verven maar dat komt nog wel.Ik word daar weer zo vrolijk van.

Dikke knuf

cup cakes


We hadden ook nog een verjaardag in de vakantie. Joey, het zoontje van mijn vriend was jarig. Was weer erg gezellig.

Ik wilde eens even stoeien met fondant op cup cakejes en ik vond het aardig gelukt voor de eerste keer. Joey heeft er ook een paar gemaakt hij vond het erg leuk om te doen.

Puk bloemen van susan

Plukbloemen uit het tuintje van Susan, zijn ze niet lief...

Spulletjes van een rondje kringloopwinkeltjesTerug van weg geweest. Had last van een dipje. Kan je wel eens hebben. Van de zomer heb ik een rondje kringloop winkels gedaan en dit zijn mijn vondsten. Mijn voorkeur gaat uit naar wit of gebrokenwit servies met of zonder een zilver randje, spullen van glas en keuken spulletjes van roest vrij staal en niet te vergeten kleine bakblikjes.

GROETJES COLET