Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

dinsdag 15 juni 2010

Leuke hoekjes in ons huis

Een gewoon ladekastjeHeel
gewoon
maar toch
weer leuk.
Een kastje
voor senna
haar hoekje
in de gang

Hartje Hartjes en nog meer hartjes


Setje van senna


mijn tuintje

Even een paar plantjes gekocht voor de border .De dakplantanen doen het gelukkig ook erg goed.Ik had ze iets te laat geplant maar gelukkig slaan ze goed aan

En een leuk mandje gekregen voor in de tuin. Het word al leuker nu het laatste stukje nog.
Toen senna aan de baby voeding zat heb ik haar potjes bewaard om er later windlichtjes van te maken en hier zie je het resultaat. Zelf vind ik ze erg leuk geworden.

Ik heb heel veel leuke stofjes en daar van heb ik een quilt gemaakt en ook de kussen is van verschillende stofjes gemaakt en de thee muts vind ook een leuk ding om te maken.

slaapkamer van mijn dochtertje senna


Senna haar kamer is een super leuke meide kamer . Haar kleding kast is nog van mij geweest even een nieuw verfje en hij ziet er weer uit als nieuw.

Het tafeltje komt bij senna haar opa en oma vandaan die moet nog opgeknapt worden maar dat komt nog. De thee muts heb ik zelf gemaakt net als het konijn.

slaapkamer van mijn dochtertje senna


Hier heb ik veel zelf gemaakt zoals quilt in haar bedje ,de rose schilderijtjes , de 2 konijntjes ,het aankleed kussen.

Het bedje heb ik geleend van mijn vriendin susan haar dochter sterre heeft hier in gelegen. De commode heb ik van marktplaats.