Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

dinsdag 15 juni 2010

Toen senna aan de baby voeding zat heb ik haar potjes bewaard om er later windlichtjes van te maken en hier zie je het resultaat. Zelf vind ik ze erg leuk geworden.

Ik heb heel veel leuke stofjes en daar van heb ik een quilt gemaakt en ook de kussen is van verschillende stofjes gemaakt en de thee muts vind ook een leuk ding om te maken.

1 opmerking:

  1. Wat gaaf dat je windlichtjes ervan hebt gemaakt en die theemuts is helemaal super,knap dat je zulke dingetjes kunt maken,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen