Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

vrijdag 11 maart 2011

Zelfgemaakte spulletjes voor senna haar kamer




Ik ben weer lekker aan het kneuteren geweest, leuke dingentjes gemaakt voor senna haar kamer. die heeft een nieuw kamertje dat zie je in het bericht hier onder. Het witte behangetje heeft mijn vriend gevonden bij de kringloop winkel die begint ook al met leuke dingen thuis te komen. Voor een prikkie heb ik even een leuk wandje behangen en aan de andere kant een heel lief behangetje van wit met rose. Dat rose behangetje heb ik in alle kamers van de boven verdieping . Ik ben leuke tassen aan het haken en mandjes lampen aan het versieren oude lampen voeten aan het schilderen en ga zo maar door.











Slaapkamer van senna



Hallo hier ben ik weer even . Ben van de winter druk met senna haar kamer geweest want ons moppie had aan twee kanten van haar kamertje behang gescheurd. dus haar kamer kreeg een nieuw uiterlijk en ik ben er eigenlijk heel erg blij mee haar kamertje is lekker knus geworden eigenlijk vind ik hem veel leuker dan haar vorige kamertje.