Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

maandag 21 juni 2010

Kabouter oranje bovenmoederdag

Ik was van het weekend in belgie bij mijn dochter en kreeg nog even een moederdag kado. Een zacht rose sjaal met hartjes.Wat een verwennerij . Mijn zoon was op moederdag zelf geweest en daar had ik een prachtige hortensia van gekregen.Foto komt nog.Hij staat in de voor tuin maar daar ben ik nog met het aanleggen bezig.

Een paar leuke plaatjes

Hearts ribbons and lace
spiegel

Nog even iets toegevoegd. Ik had een paar leuke haken gekocht bij het strandhuis in den helder en die op mijn spiegel geschroefd.Dat maakt het weer net even anders.

even veranderen

Ik heb onze houten wandje even veranderd ik heb er nu boven een behangetje geplakt en die grijs geverfd , andere plankdragers bevestigt en nieuwe haken er op gezet. Ziet er voor mij een stuk rustiger uit.Soms moet je dingen even uit proberen.

kant op mijn raam

Mijn keuken raam zit een beetje dicht bij het voetpad en daardoor is er inkijk in mijn keuken en door dit kantje op mijn raam is dit een stuk minder en het staat nog leuk ook.

salon tafel met hangoren

Salontafel op marktplaats gescoord en natuurlijk gaan we de tafel even een likje verf geven.Ik was al een tijdje op zoek naar een salon tafel met hangoren maar was aldoor net te laat maar nu is het gelukt is ie niet schattig.Ik heb de houte knop er afgehaald en er een bloemknop op gezet.