Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

vrijdag 11 maart 2011

Zelfgemaakte spulletjes voor senna haar kamer
Ik ben weer lekker aan het kneuteren geweest, leuke dingentjes gemaakt voor senna haar kamer. die heeft een nieuw kamertje dat zie je in het bericht hier onder. Het witte behangetje heeft mijn vriend gevonden bij de kringloop winkel die begint ook al met leuke dingen thuis te komen. Voor een prikkie heb ik even een leuk wandje behangen en aan de andere kant een heel lief behangetje van wit met rose. Dat rose behangetje heb ik in alle kamers van de boven verdieping . Ik ben leuke tassen aan het haken en mandjes lampen aan het versieren oude lampen voeten aan het schilderen en ga zo maar door.4 opmerkingen:

 1. Ik ga je volgen hoor!!
  Kom ook eens bij mijn rond neuzen op mijn blog. Dat vind ik erg gezellig!

  Fijne week,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super gezellig uit op haar kamertje en het behang is echt schattig,wat goed dat je vriend mee kijkt,mijn lief doet dat ook en ben uit mijn dipje,gelijk toen ik het levende vogeltje zag,ja soms heb je van die dagen haha,fijne avond,liefs Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow haha het stukje over het dipje had op een andere blog gemoeten haha,ja soms is dat bloggeren echt teveel en dan maak ik er een verkeerde mix van,misschien zaterdag weer in je bikini,nu ben ik echt weg,liefs mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoezo creatief? Nou volgens mij bruis jij van creativiteit. Ben via via op je blog gekomen en heb me aangemeld als je volger.
  Veel succes op de aankomende markten.
  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen