Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

woensdag 8 september 2010

Spulletjes van een rondje kringloopwinkeltjesTerug van weg geweest. Had last van een dipje. Kan je wel eens hebben. Van de zomer heb ik een rondje kringloop winkels gedaan en dit zijn mijn vondsten. Mijn voorkeur gaat uit naar wit of gebrokenwit servies met of zonder een zilver randje, spullen van glas en keuken spulletjes van roest vrij staal en niet te vergeten kleine bakblikjes.

GROETJES COLET

1 opmerking:

  1. Heeyy fijn dat je er weer bent,ja dipjes heb ik ook weleens,je aanwinsten zijn super gaaf en die bakblikjes,wauww,daar kun je echt veel mee,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen