Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

woensdag 8 september 2010

Nieuwe kijk op mijn keukentje
Een blik in mijn keukentje.
Ik heb natuurlijk niet stil gezeten deze zomer en een kleine verandering in mijn keuken aan gebracht.
Zo heb ik voor mijn gevoel iets meer ruimte in mijn kleine keuken.Ik had in mijn keukentje een boekenkast staan maar die nam een beetje veel ruimte in dus ik zocht voor een andere oplossing en vond op de rommelmarkt een kastje wat je op moet hangen voor 8 euro helemaal goed. Even wit verven en ik wilde er ook nog een plankje onder die moet ik nog wit verven maar dat komt nog wel.Ik word daar weer zo vrolijk van.

Dikke knuf

1 opmerking:

  1. Oh je hebt een schitterende keukentje en al die frutsels erin,goed opgelost met een hangkastje,het ziet er echt gaaf uit,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen