Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

donderdag 6 oktober 2011

Fair warmehuizen

Mijn laatste fair was in een kas super leuk en droog want het kwam met bakken uit de lucht.
Er was voor iedereen iets te doen en er waren hele leuke kramen, rommelmarkt voor kids en pony rijden voor kids. De 1ste dag kon je gratis pompoenen soep proeven. Overal lagen en hingen pompoenen dat vond ik heel erg leuk en af en toe kwam je ook een lekkere spin tegen deze hing bij onze kraam. Door de regen konden de bezoekers niet op het weiland staan dus konden ze bij een bedrijf er naast staan en met een pendel bus kon je heen en weer gebracht worden. De entree was gratis en de dagen vlogen om samen met karin hebben ik het super gezellig gehad. Hier zie je een paar leuke foto's van de fair on warmehuizen .





















2 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er gezellig uit zeg!!!!! en wat een leuke gemaakte spulletjes heb je op de kraam staan, fijn dat je binnen kon staan anders was al je werk voor niets geweest.
    Groetjes Bregit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het ziet er gezellig.. uit
    groetjes
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen