Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

donderdag 28 juli 2011

give away theemuts



Hoi allemaal, zoals jullie wel weten hou ik van dingen maken en brocante en sta ik op markten met mijn spulletjes.Ik heb daarvoor een nieuwe blog geopend waar mijn spulletjes op staan wat ik maak en mijn brocante spulletjes. Ik laat er ook op weten welke markt ik sta. Deze blog word bij gehouden door mijn vriendin Karin van kaatje en co. De theemuts is een favoriet en dat is onze give away geworden. Wil je mee doen kijk dan even op mijn blog angels .

Groetjes Colet

5 opmerkingen:

  1. Woh, zelf gemaakt? Die zien er leuk uit zeg.
    Dat je dat kunt. Naaien is echt niet mijn favoriet. Er gaat altijd wel iets fout, dus ik hou het maar bij stylen en bloemschikken.
    warme groet,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Colet, wat een geweldige theemuts, heb jij misschien een patroon daarvan, die ik zou kunnen overnemen??

    Gr Gea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wow love your thee mutsen do you sell them or the patern .Please send me a message at akupas@hotmail.com
      Thank you Arina

      Verwijderen
  3. Hoi Colet, wat een leuk blog. Vraagje..maak jij de theemutsen ook op bestelling?

    BeantwoordenVerwijderen