Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

donderdag 28 oktober 2010

Creatieve award


Hoi allemaal ik heb deze gekregen van mijn vriendin susan.En als ik het goed begrepen heb is het de bedoeling dat ik 7 dingen over mezelf ga vertellen.Oké daar gaat ie dan.

1.Ik heb drie kinderen waar ik super gek mee ben. De oudste melanie is 25 en woont in belgie en werkt als model.de middelste is lars die is 23 en woont samen met iris bij mij in de buurt en zijn in verwachting van mijn eerste kleinkind. Lars werk bij de marine als lasser. Dan hebben we onze jongste telg en dat is senna van 2 jaar en zit sinds kort op de peuterspeelzaal. Senna heb ik samen gekregen met mijn grote liefde rodney en met ons drieen wonen wij nu bijna een jaar in dit leuke huisje.

2.Ik vind mezelf super kreatief. Als het even lukt dan ben ik wel bezig en meestal heb ik tijd te kort. En het ergste is dat ik zoveel hobby's leuk vind. B.v.meubels verven, met stof bezig zijn quilten-taartjes-theemuts-kleding-knuffels-schilderijtjes. haken,breien,hartjes uit zagen. huis decoreren. bezig zijn in de tuin, koken voor gezelschap, tekenen,kransen maken nou volgens mij kan ik nog wel een tijdje doorgaan maar jullie hebben zo wel een idee denk ik.

3.Zorgen voor senna vind ik super leuk. Lekker voorlezen, spelen, tekenen, samen een filmpje kijken zodat ze lekker bij je gaat zitten, samen eten, voorlezen , dansen enz.

4.Ik heb super leuke vriendinnen waaronder susan van blog huis-tuin en quilt al 20 jaar vriendinnen, mireille ook 20 jaar vriendinnen, wilma 17 jaar vriendinnen, esmee 8 jaar vriendinnen en stefhanie 2 jaar vriendinnen , karin van blog kaatje en co 2 jaar vriendinnen omdat ik zelf geen contact met mijn familie heb zijn ze extra belangrijk voor me zij zijn mijn familie en kan er altijd terecht.

5.Dan heb ik nog een liefde en dat is kringloop winkels , rommelmarkte en fairs.

6.Mijn vriend zit door een fout advies voor een beleggings hypotheek in de schuldsanering waardoor wij een heel klein bedrag over houden om rond te komen als het goed is moeten we nog 2 jaar. Maar ondanks dat vind ik dat we het super goed doen. Ik kan op een manier zo met geld om gaan dat wij toch nog leuk kunnen wonen en daarom komt het zo goed uit dat ik gek op rommelmarkten ben je haalt er de leukste kleren weg en spullen voor ons huis. Gelukkig is er wel een einde in zicht.

7.Omdat ik zelf geen contact met mijn familie heb op mijn tante atie na dan ben ik super blij met de familie van rodney. Hij heeft super leuke en lieve ouders , leuke broers met daar bij leuke schoonzussen en lieve leuke kids. Rodney heeft ook een hele leuke vriendengroep waar we ook leuke dingen mee doen. Wij voelen ons dan ook heel rijk met wat we hebben.

4 opmerkingen:

 1. Dag Colet.
  wat lief je berichtje op mijn blog.
  je hebt 3 kindjes zie ik net als ik zelf.
  ook met een groot leeftijd verschil er tussen.
  net als ik zelf ook heb met de kindjes.
  ik vind het ontzettend lief van je een Award te mogen krijgen van iemand met zo een mooie in inspirend blog .
  ik ga nog heel vaak bij je lang komen hoor.
  ik hoop dat je dat ook bij mij blijft doen.
  een heel fijn en mooi weekend alvast.
  liefs Margarita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk om zo een beetje jou te leren kennen! leuk hoor al die hobby's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat ik je zo een beetje beter leer kennen,HAHAHAHAHAHAHA.
  Alle gekheid op een stokje, dit wist ik natuurlijk allang al! Maar het is altijd fijn te weten dat je als vriendin zo wordt gewaardeerd, en zoals je weet is het (slijm) wederzijds!!!

  Dikke kus, Susan.

  ps. ik zit kerstmuziek te luisteren, ik had een kerst-cd gedownload... ik denk dat er iets niet goed met me is... of juist wel... wêêêêêh, ik weet het niet meer... hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai lieverd. Ik had al je berichtjes gemist!!!Geen idee hoe maar goed. Leuk geschreven zeg en wat fijn dat ik je vriendin mag zijn. Heerlijk meegenieten van je creativiteit en je leuke gezin!! Je maakt prachtige dingen, heel mooi en verder ben je een grote schat!! Lieve groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen