Over mij

Mijn foto
Hallo, ik ben Colet. Ik ben moeder van Melanie, Lars en Senna. Ik woon samen met mijn vriend Rodney. Als hobby ben ik lekker creatief bezig met van alles en nog wat. Hartjes maken van stof, hout, kaarsvet of kralen, meubels opknappen, quilten, kransen maken, kettinkjes maken, nou noem maar op. Ook ben ik gek op kokkerellen. Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels. Sinds december 2009 woon ik in dit huis dus er valt nog heel veel te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om het te volgen. Groetjes Colet

zaterdag 5 juni 2010

MIJN TUIN


DE TUIN IN WORDING.

5 opmerkingen:

 1. Hoi lieve Colet!
  Wat heb je er weer wat leuks van gemaakt!!!
  Je bent lekker bezig geweest zeg, ziet er allemaal goed uit bij je hoor!!!

  Dikke kus Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via de blog van Huis,tuin en Quilt kom ik op de jouwe terecht,haha beetje warm om te slapen,dus zit ik op de pc overal te gluren een beetje,wat een gave tuin heb je,ik kan ook zo tutten in de tuin,het is ook gewoon een soort van woonkamer,ik heb mijzelf aangemeld als volgster en ga nog even verder lezen bij je,voor morge een fijne zondag,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi via via zag ig je blog. Ziet er erug leuk uit je huis. Ik ben gelijk je volger geworden. De tuin is al leuk, ben benieuwd hoe hij verder wordt.

  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sluit me geheel aan bij Monique!
  LEUK!!
  Groetjes en fijn weekend,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom ook va via op je blog ,het ziet er gezellig uit bij je!

  Groetjes San.

  BeantwoordenVerwijderen